Destruktive Parforhold. Psykopati. Narsisssisme.

Evne & Personlighetstester

Neo-Pi-3

Personlighetstest [Big 5 + 30 trekk]

MMPI-2

Kartlegging av [psykologisk fungering.]

Wais-IV

Evnetest [for ungdom & voksne.]

Wisc-V

Evnetest [for barn mellom 6 & 16 ]

Ta kontakt.

Ønsker du å bestille test? Fyll inn skjema og send en melding. Vi svarer innen kort tid.

Wisc-V. Wais-IV. MMPI-2. Neo-Pi-3

Som privatpraksiserende psykolog tilbyr vi alle typer av psykologiske tester og kartleggingsmetoder. Hvis du er nysgjerrig på din egen psykologiske profil eller ønsker å forstå ditt eget sinn bedre, forbedre dine ferdigheter eller bare få en bedre selvinnsikt, så er en psykologisk tekst noe for deg. Vi har bred erfaring med utvikling og bruk av alle typer av psykologiske tester, og benytter de mest anerkjente evne- og personlighetstestene.

Evnetesting med Wisc-V,  Evnetesting med Wais-V, Personlighetstesting NEO-PI-3 og Kartlegging av psykologisk fungering med MMPI-2. Disse  testene har solid vitenskapelig basis og hjelper oss med å identifisere og forstå dine styrker, svakheter, personlige egenskaper og mer. Psykologisk testing inngår i en rekke av våre tjenester, f.eks. ADHD-utredning og kartlegging av psykisk fungering i forbindelse med terapi. 

Hvis du ønsker å bestille testing eller bare er nyskjerrig, fyll in kontaktskjema øverst på siden,og send en melding, eller ring/sms til 93417625.

 
Priser:

Wais-IV-Wisc-V: 6900,-
MMPI-2/NeoPi-2: 3500,-

Prisene inkluderer testing, tilbakemelding og testrapport.

Evne-utredning med Wisc-V og Wais-IV

WISC-V og Wais-IV er de mest anerkjente metodene for  for å vurdere en persons kognitive evner. Vi bruker WISC-V (Wechsler Intelligence Scale for Children – Fifth Edition) for barn og unge, og WAIS-V (Wechsler Adult Intelligence Scale – Fifth Edition) for voksne. 

Disse testene er gullstandarden for psykologisk evnetesting, og er designet for å måle ulike aspekter av intellektet, inkludert verbal forståelse, arbeidsminne, prosesseringshastighet og mer Les mer om testene her.

Å forstå din eller ditt barns kognitive profil kan gi verdifull innsikt i læringsstil, potensielle utfordringer og områder for vekst. Disse testene kan også brukes i en rekke sammenhenger, som skoleplassering, utdanningsplanlegging, og for å identifisere spesifikke lærevansker.

Vil du vite mer om tilbudet Evnetesting med Wisc-V/ Wais-IV? 

Ta kontakt på telefon: 93417625.

Personlighetstesting med NEO-PI-3 og MMPI-2

Vår personlighetstesting bruker NEO-PI-3 (NEO Personality Inventory-3) og MMPI-2 (Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2). Disse testene er omfattende metoder for å måle personlighetstrekk og psykologiske tilstander.

NEO-PI-3 hjelper oss med å forstå de fem store domenene av personlighet: Nevrotisisme, Ekstraversjon, Åpenhet, Medmenneskelighet, og Planmessighet. Denne informasjonen kan brukes til å identifisere spesifikke personlighetstrekk, hvilke områder av livet ditt de påvirker mest, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å forbedre livskvaliteten din.

MMPI-2 er en klinisk test.  Den er utviklet for å identifisere psykologiske forhold, inkludert depresjon, angst, kontrollproblemer, og mer. Resultatene kan bidra til å informere behandlingsstrategier og forbedre din mentale velvære.

Å forstå deg selv bedre

Ved å bruke disse psykologiske testene, kan vi gi deg en grundig forståelse av ditt indre landskap. Enten du søker hjelp med personlig utvikling, karriereveiledning, psykisk helse, eller bare vil vite mer om deg selv, kan våre psykologiske tester gi deg uvurderlig innsikt.

Vårt engasjerte team vil jobbe sammen med deg for å tolke testresultatene, diskutere implikasjonene, og lage en tilpasset handlingsplan for å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi streber etter å skape et åpent, støttende og konfidensielt miljø hvor du kan føle deg trygg og forstått.

Kom innom og oppdag mer om deg selv i dag. Vår psykologpraksis er her for å hjelpe deg å forstå deg selv bedre, utforske dine styrker og bli en ennå bedre utgave av deg seg. Ta kontakt i dag for å gjøre en avtale om psykologisk testing. 

Ta kontakt på telefon: 93417625.

MMPI-2 NEO-PI-3 Engen-Nilsen.com