Destruktive Parforhold. Psykopati. Narsisssisme.

Psykolog i Bergen | Terapi. Pers.forstyrrelser. Vanskelige relasjoner.

Psykoedukative samtaler.

Psykoedukative samtaler Share: Flere innlegg Trenger du noen å snakke med? Send oss en melding. Vi svarer i løpet av et par dager. No related

Psykolog i Bergen | Terapi. Pers.forstyrrelser. Vanskelige relasjoner.

Psykoedukative samtaler

Vi tilbyr psykoedukative samtaler, som en del av en helhetlig tilnærming til psykisk helse. Disse samtalene har som mål å informere og gi innsikt i problemer og utfordringer knyttet til psykisk helse.

Hva er psykoedukative samtaler?

Psykoedukative samtaler bidrar til å forklare kompleksiteten i psykiske lidelser på en forståelig måte. Vi hjelper deg med å få innsikt i årsaker, symptomer, og behandlinger for forskjellige lidelser. Dette kan hjelpe både den som er direkte berørt, samt familier og pårørende, til bedre å forstå og håndtere situasjonen.

Håndteringsstrategier

Under disse samtalen vil vi også introdusere forskjellige håndteringsstrategier og teknikker. Dette kan inkludere alt fra stresshåndtering og selvomsorg til teknikker myntet på parrelasjonen som kommunikasjonsteknikker og grensesetting. Dersom du strever i parforholdet kan vi også tilby parterapi. 

Støtte og Veiledning

Gjennom psykoedukative samtaler tilbyr vi støtte og veiledning for å navigere utfordringer knyttet til psykisk helse. Enten du har spørsmål om din egen psykiske helse, eller om du trenger støtte i å forstå og hjelpe en du er nær, kan disse samtalene være svært nyttige. Et par eksempler kan illustrere hvordan vi kan kan hjelpe. Sliter du eller noen av dine nære relasjoner manglende motivasjon og vansker med å finne mening? Da kan det handle om depresjon. Opplever du at du stadig blir sint på partneren? Da kan det handle om at du ikke føler deg respektert. Har partneren sluttet å snakke med deg? Da kan det være at partneren har en annen intensjon med forholdet enn deg. Med andre ord så hjelper vi deg med å se problemene fra flere sider og med å gi råd om hva du kan gjøre.

Individualisert Læring

Hver psykoedukativ samtale er skreddersydd ditt unike behov og din situasjon. Vi tar hensyn til din bakgrunn, erfaringer, og lærestil for å gjøre hver samtale så relevant og nyttig som mulig.


Hvis du ønsker å forstå mer om psykisk helse, enten for din egen del eller for å støtte noen du bryr deg om, kan psykoedukative samtaler være en verdifull ressurs. Ta kontakt på 93417625 for mer informasjon, eller for å reservere tid for en samtale. Vil du lese mer om tjenestene våre kan du klikke her.

Share:

Flere innlegg

Bør jeg gå i terapi?

Indikasjoner om at en bør søke hjelp, er bl.a. konstant tristhet, angst, eller vansker med dagligdagse oppgaver.

https://engen-nilsen.com/destruktive-parforhold-konsekvensen-av-a-ha-en-psykopatisk-partner/

Hva er en psykisk lidelse?

En endring i tenkning, følelse eller atferd som forårsaker betydelig ubehag eller reduserer fungering i dagliglivet.

Trenger du noen å snakke med? Send oss en melding. Vi svarer i løpet av et par dager.